Sarı Saltuk İlkokulu

Belgegeçer : 04282123883
WEB http://sarsaltuk.meb.k12.tr
Adres : Alibaba Mahallesi Süleymen Kırmızıtaş Sokak No1 Merkez / TUNCELİ
VİZYON : Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, öz güven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportitif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi, Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumlulukların bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, eleştiriyel düşünebilen ve üst öğrenime bu donanımla gidebilen bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak, okul çevresine eğitim öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.
BAŞARILAR : 0
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 1
Müzik Sınıfı : 1