Sarı Saltuk İlkokulu

Vizyon: Çağımızın şartlarına uygun kaliteli eğitim veren, kendi yetenek ve becerilerinin farkında olan, özgüven sahibi, çevre bilincine sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılmaya istekli bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim merkezi olmaktır.

Misyon: Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren deneyimli öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen, öğrencilerini özgüven sahibi, donanımlı ve eleştirel düşünebilen bireyler olarak üst öğrenime hazırlamak isteyen çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sarsaltuk.meb.k12.tr

Adres - ALİBABA MAH. SÜLEYMAN KIRMIZITAŞ SK. TUNCELI SARISALTUK ILKOKULU BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 0 MERKEZ / TUNCELİ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Alibaba Mahallesi Süleymen Kırmızıtaş Sokak No1 Merkez / TUNCELİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez